Αυτήν την περίοδο στην Φενέρμπαχτσε το μοναδικό που… καίει του Τούρκους είναι το τι θα κάνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θα μείνει; Θα φύγει;

Η απόφασή του θα είναι κομβική για το μέλλον της Φενέρ, η οποία είναι δεδομένο πως θα ρίξει το αγωνιστικό μπάτζετ της, καθότι η… τρύπα των οικονομικών της δεν της αφήνει άλλα περιθώρια.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει νέο ραντεβού με την διοίκηση των Τούρκων και σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του beIN Sports, Ισμαήλ Σενιόλ, «Υπάρχει μια πιο θετική ατμόσφαιρα σε σύγκριση με εκείνη της πρώτης ημέρας. Γίνεται συζήτηση για τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού σε περίπτωση που συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με τα υπάρχοντα συμβόλαια, αυτά που βρίσκονται δηλαδή σε ισχύ, να είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα. Ο Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει αύριο Παρασκευή (18/6) στο Βελιγράδι».

Η υπόθεσή του έχει σίγουρα σχέση με τις υποθέσεις των βαριών συμβολαίων στην Φενέρμπαχτσε, όπως του Κώστα Σλούκα, ο οποίος πάντως είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Πηγή: in.gr