Μόνο πόλη σε συνθήκες lockdown δεν θύμιζε η Θεσσαλονίκη για ακόμη μια φορά παρά τις εκκλήσεις των ειδικών και το υψηλό επιδημιολογικό φορτίο.

Γέμισαν κόσμο

Κεντρικά σημεία όπως ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας και η πλατεία Αριστοτέλους γέμισαν κόσμο.

Η φετινή γιορταστική περίοδος είναι πολύ διαφορετική λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, αν και από ό,τι φαίνεται αυτό δεν αποτυπώθηκε ακριβώς στην κίνηση του κόσμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το πρωί χθες έως και αργά το απόγευμα.

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για τα τελευταία τους ψώνια ή απλώς για βόλτα, με αποτέλεσμα το ιστορικό κέντρο να μη θυμίζει σε τίποτα κέντρο πόλης που βρίσκεται σε καθεστώς lockdown.

Υψηλό φορτίο

Μιας πόλης, μάλιστα, που παρά το πολυήμερο lockdown εξακολουθεί να έχει υψηλό επιδημιολογικό φορτίο.

Παρά τις απαγορεύσεις, καθώς και τις διαρκείς εκκλήσεις της κυβέρνησης και των επιδημιολόγων εν όψει των γιορτών, σημεία όπως ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας και η πλατεία Αριστοτέλους γέμισαν από κόσμο, όπως φαίνεται από τις εικόνες που ακολουθούν.

Κι όλα αυτά λίγες μόλις ώρες πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας, που ισχύει, πλέον, από τις 22:00.

Ανάλογες ήταν οι εικόνες στη Θεσσαλονίκη και το πρωί, αφού αρκετός κόσμος κατέβηκε στην κεντρική αγορά ώστε να κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το φετινό – διαφορετικό – γιορτινό τραπέζι, αλλά και τα δώρα στους αγαπημένους του.

Πηγή: voria.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr