Μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, πέταξαν μπογιές στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος. Κατόπιν τούτου, ο βουλευτής προέβη σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ως απάντηση για το συμβάν σπίτι του.

Ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει στην ανάρτησή του πως «Πρωί-πρωί σήμερα, αντί για κάλαντα, δέχθηκα «Χριστουγεννιάτικη» επίσκεψη με μπογιές, στο σπίτι μου μάλιστα, από μέλη της αυτοαποκαλούμενης Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε την ευθύνη με μία προκήρυξη-επίθεση στο κράτος δικαίου.

Πέταξαν μπογιές στο σπίτι του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου

Η ανάρτηση του βουλευτή

«Η δημοκρατία, την οποία και υπηρετώ με συνέπεια, δεν τρομοκρατείται και προσωπικά δεν πτοούμαι» ανέφερε ο κ. Σιμόπουλος.

«Υ.Γ. Την προηγούμενη φορά ήρθαν στο γραφείο μου πάλι Χριστούγεννα, ενώ νοσηλευόμουν με covid» κατέληξε στην ανάρτησή του ο Στράτος Σιμόπουλος.

Απεργία πείνας και δίψας

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση έγινε ως μια «ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης» για τον «αναρχικό πολιτικό κρατούμενο Θάνο Χατζηαγγέλου, που βρίσκεται στην έβδομη ημέρα απεργίας πείνας και δίψας».

Ο Θάνος Χατζηαγγέλου, από τις 19/12 έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας, διαμαρτυρόμενος για την μεταγωγή του στις φυλακές Νιγρήτας Σερρών. Απαιτεί την άμεση επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή: in.gr