Ποινή κάθειρξης 20 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 39χρονο πρώην κατάδικο για ανθρωποκτονία που ξανακαταδικάστηκε για βιασμούς γυναικών.

Μόλις αποφυλακίστηκε, τον περασμένο Μάρτιο, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι βίασε τρεις γυναίκες, παριστάνοντας τον αστυνομικό.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης για τον φόνο ψυχιάτρου και πριν περίπου ένα χρόνο συνελήφθη επειδή φέρεται πως βίασε και λήστεψε τρεις γυναίκες, σύμφωνα με το grtimes.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η μάρτυρας του ζήτησε να πάει στο σπίτι της για να συζητήσουν για ένα σχέδιο εισαγωγής ναρκωτικών στις φυλακές Τρικάλων όπου εξέτισε την ποινή του και αποφυλακίστηκε με όρους ενώ παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά, έναντι αμοιβής και με τη συναίνεση τους, με τις άλλες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν. Ανέφερε ότι και οι τρεις καταγγέλλουσες είναι ιερόδουλες και ο ίδιος έπεσε θύμα ενός οργανωμένου σχεδίου που έστησαν πρώην συγκρατούμενοι του.

Ο 39χρονος αποφυλακίστηκε λίγο καιρό πριν τη σύλληψη του καθώς εξέτισε την ποινή του για το φόνο 58χρονου ψυχιάτρου που διέπραξε μαζί με τη πρώην σύζυγο του θύματος με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση. Το ζευγάρι «έσπασε» τα ισόβια, ύστερα από την αναίρεση της δευτεροβάθμιας ποινής από τον Άρειο Πάγο, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Πηγή: in.gr