Στα ερωτήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το αν υπάρχει εντολή σε αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα ανεξαρτήτως τήρησης των μέτρων και αν οι βουλευτές της ΝΔ έχουν πρόσβαση σε υπηρεσιακά έγγραφα της αστυνομίας, με αφορμή το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη σε ταβέρνα στο Μοσχάτο, ο Τάκης Θεοδωρικάκος κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει εκτός της συζήτησης την ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έγραψε στο twitter: «Προς ΣΥ.ΡΙΖ.Α: Αφήστε την Έλληνικη Αστυνομία έξω από τα εσωκομματικά σας προβλήματα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χτες αμφισβήτησε το αφήγημα της αστυνομίας και της ΝΔ για τα όσα συνέβησαν καλύπτοντας τον Παύλο Πολάκη και την δική του εκδοχή για το περιστατικό στο Μοσχάτο και έθεσε δύο ερωτήματα καλώντας ειδικά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντήσει:

Πρώτον αν «υπάρχει όντως εντολή σε αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα σε επιχειρήσεις εστίασης ανεξάρτητα από το αν τηρούνται ή όχι τα μέτρα υγειονομικής προστασίας;» και δεύτερον αν «έχουν πρόσβαση οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος σε υπηρεσιακά έγγραφα της ΕΛΑΣ;».

Διαβάστε επίσης: «Πόλεμος» κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό με τον Πολάκη

Πηγή: in.gr