Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Η Euroleague, ένα 24ώρο μετά το Game 5 του Ολυμπιακού με την Μονακό, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το Final 4 του Βελιγραδίου εξαντλήθηκαν.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (5/5), η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια για τους ημιτελικούς (19/5) και τους τελικούς (σ.σ μικρό και μεγάλο) εξαντλήθηκαν και η «Stark Arena» του Βελιγραδίου θα είναι κατάμεστη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε αυτά τα εισιτήρια δεν υπολογίζονται τα 600 που θα πάρει κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες που έχει προκριθεί στο Final 4 του Βελιγραδίου για τις ανάγκες των οπαδών της: Ολυμπιακός, Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

600 εισιτήρια κάθε ομάδα

Η κάθε ομάδα θα διαθέσει ξεχωριστά τα 600 εισιτήρια που δικαιούται, με την Euroleague να δίνει στις τέσσερις διεκδικήτριες του τίτλου την ευχέρεια να διαθέσει με όποιον τρόπο επιθυμεί τα «μαγικά χαρτάκια» που της αντιστοιχούν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς εισιτήριων είτε μέσω του επίσημου Fan-To-Fan Marketplace το οποίο λειτουργεί στο «www.f4tickets.com», είτε μέσω του επίσημου ταξιδιωτικού γραφείου του Final 4, ενώ υπάρχουν και τα εισιτήρια VIP τα οποία εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα μέσω αίτησης στο [email protected]

Πηγή: in.gr