Αν τραγούδια όπως το «We Got the Beat» και το  «Our Lips Are Sealed»  των The Go-Go’s σας ξεσηκώνουν, τότε σίγουρα αξίζει να δείτε το μουσικό ντοκιμαντέρ «The Go-Go’s» του Showtime που εστιάζει στο γυναικείο πανκ – ποπ συγκρότημα που μεσουράνησε στα ’80s.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ το ντοκιμαντέρ, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η Άλισον Έλγουντ, προβλήθηκε πρόσφατα από το Hulu.

«Το συγκρότημα παραχώρησε πλήρη πρόσβαση σε αυτή τη γλαφυρή βιογραφία με ειλικρινείς συνεντεύξεις και πλάνα αρχείου για να αφηγηθεί την πραγματική ιστορία της μετεωρικής ανόδου στη φήμη και τα ταξίδια, τους θριάμβους, τα γέλια και τους αγώνες στην πορεία».

«Το ζήσαμε και επιβιώσαμε» αναφέρει το θρυλικό συγκρότημα σε σχετική ανακοίνωσή της.

«Τώρα, κοιτάζοντας πίσω την ιστορία μας μέσω αυτής της ταινίας, ξεκινάμε ξανά το ταξίδι μας ως συγκρότημα: τη διασκέδαση, την περιπέτεια, τα πάνω και τα κάτω. Ελπίζουμε ότι αυτό το ντοκιμαντέρ θα δείξει στον κόσμο ότι ήμασταν πρωτοπόρες και πώς η εμπειρία μας άνοιξε τον δρόμο για πολλές άλλες γυναίκες (και μερικούς άνδρες!) μουσικούς» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Ενώ η μουσική τους είναι τέλεια για καλοκαιρινή κυκλοφορία, αν ακούσεις τους στίχους τους, ανακαλύπτεις μια λιτότητα και κομψότητα που χρησιμεύει ως τέχνασμα κάτω από μια φαινομενικά χαρούμενη επιφάνεια» είπε η Έλγουντ.

«Το καλοκαίρι του 2020 σίγουρα θα είναι διαφορετικό για τους περισσότερους από εμάς. Είναι φανταστικό το ότι το κοινό του Showtime θα έχει την ευκαιρία να δει την ταινία μας και να βιώσει τις Go-Go’s με νέο και ουσιαστικό τρόπο» τόνισε.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: in.gr