Έξαλλος εμφανίστηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφορικά με λανθασμένο -όπως τον χαρακτηρίζει- τίτλο σε συνέντευξή του σε εφημερίδα για την υπόθεση της Πάτρας.

Συγκεκριμένα ο ταξίαρχος ε.α πήρε θέση για τον λανθασμένο τίτλο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» όπου φέρεται εκείνος να «δήλωνε» πως στη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας εμπλέκονται δέκα άτομα, κάτι το οποίο ο κ. Κατερινόπουλος διαψεύδει.

«Δεν είπα καθόλου κάτι τέτοιο. Ζήτησε μια συνέντευξη ο κ. Δανίκας από το ‘Πρώτο Θέμα’ της Κυριακής, την οποία και παρουσίασε. Δεν προκύπτει πουθενά από τη συνέντευξή μου ότι εγώ είπα για δέκα άτομα. Αντίθετα, μου είπε πως από λάθος έγραψαν στην πρώτη σελίδα ‘Δέκα τα άτομα που εμπλέκονται’. Βγήκα στα κεραμίδια! Έκανα tweets, μίλησα με τον κ. Δανίκα… Ο άνθρωπος αυτός ούτε πήρε πρέφα πώς και ποιος έβαλε αυτόν τον τίτλο. Μετά είπα πως τρελός δεν είμαι και από την άλλη έχω πει την άποψή μου» τόνισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Τρίτη.

Μάλιστα, συνομιλώντας με τη Ζήνα Κουτσελίνη, επεσήμανε: «Δεν κρύβω πως πραγματικά στεναχωρήθηκα αλλά δεν είμαι και γραφικός. Ποιος είμαι εγώ που θα πω για δέκα άτομα πως εμπλέκονται σε μία δολοφονία; Ψιλομαζεύτηκε, αλλά μπήκαν λόγια στο στόμα μου, χωρίς να τα έχω εκστομίσει εγώ».

 Δείτε όσα είπε

Πηγή: in.gr