Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό πόλο, καθώς μετά τον Ολυμπιακό που είχε εξασφαλίσει την παρουσία του ως πρωταθλητής, άλλες τρεις ελληνικές ομάδες σφράγισαν την είσοδό τους στους «16» της euroleague γυναικών μέσω των προκριματικών.

Στον τρίτο όμιλο η Βουλιαγμένη κατέκτησε την τρίτη θέση που διεξήχθη στο Βερολίνο με συνολικό απολογισμό τρεις νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα μαζεύοντας σύνολο 10 βαθμούς. Την πρώτη θέση του ομίλου κατέκτησε η Πάντοβα με 13 βαθμούς  και τη δεύτερη θέση η Ματαρό 12.

Στον 4ο όμιλο ο εθνικός Πειραιά προκρίθηκε ως τρίτος μετά και την πολύ σπουδαία νίκη επί της σλοβακικής Κόζίτσε με 23-4, με συνολικό απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες. Προκρίθηκε, επίσης, ως αήττητη η Σαμπαντέλ 12 βαθμούς και Κατάνια με 9.

Σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε και ο ΑΝΟ Γλυφάδας, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση στον πρώτο όμιλο που διοργάνωσε ο ίδιος στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων. Με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες η Ελληνική ομάδα κατέκτησε την 3η θέση με 6 βαθμούς, πίσω από την Ουραλότσκα με 12 βαθμούς και την Τεράσα με 9.

Πηγή: in.gr