Στο πένθος έχει βυθιστεί η χώρα, μετά την τραγωδία στα Τέμπη από τη σύγκρουση των δύο τρένων. Δεκάδες είναι οι νεκροί και εκατοντάδες οι τραυματίες, οι εγκαυματίες, ενώ αγωνία υπάρχει και για τους αγνοούμενους.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το πρωί έχουν γεμίσει με μηνύματα συμπαράστασης για τους ανθρώπους που έχασαν μέσα σε 12 λεπτά τη ζωή τους, τους φοιτητές που επέστρεφαν στο πανεπιστήμιό τους και τους γονείς που θρηνούν τα παιδιά τους.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θέλησε να κάνει τη δική του ανάρτηση. Σε ένα insta story, το οποίο συνόδευσε με μια ελληνική σημαία και μια καρδιά, ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς παρέθεσε μια σειρά από στίχους και συγκίνησε

Συγκεκριμένα ο διεθνής φόργουορντ έγραψε:

«Το πένθος μπορεί να είναι δύσκολο να το αντέξεις, αλλά η ελπίδα και η αγάπη μπορούν να ακόμη να βρεθούν σε αυτό. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τον αέρα, η ελπίδα και η αγάπη θα είναι πάντα εκεί.

Σε στιγμές λύπης και απόγνωσης, η ελπίδα και η αγάπη θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αν και τα δάκρυα μπορεί να πέσουν και οι καρδιές μπορεί να πονέσουν, η ελπίδα και η αγάπη, ποτέ δεν θα σπάσουν.

Στις πιο σκοτεινές ημέρες, η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τις καρδιές μας, η ελπίδα και η αγάπη, δεν θα αποχωρήσουν ποτέ».

Η ανάρτησή του

Πηγή: in.gr