Ντυμένοι στα μαύρα, κρατώντας μαύρα κεριά και πανό στα οποία αναγραφόταν «Δεν ξεχνώ» και «57 ψυχές ζητούν δικαίωση», συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση στο κέντρο της Λάρισας.

Με τον τρόπο αυτό οι οικογένειες των 57 ανθρώπων που έχασαν τις ζωές τους την 28η Φεβρουαρίου ζητούν να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στην αποκάλυψη των αιτιών του δυστυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους υπαίτιους.

Παράλληλα, σε δηλώσεις τους, οι συγγενείς των θυμάτων κατηγόρησαν όλες εκείνες τις πολιτικές που, όπως είπαν, είναι υπεύθυνες για την άσχημη κατάσταση του σιδηρόδρομου, μιλώντας ταυτόχρονα για ένα έγκλημα που διαπράχθηκε την βραδιά του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η προγραμματισμένη πορεία πήρε επεισοδιακή τροπή καθώς ορισμένοι συγγενείς διαπληκτίστηκαν με υπαλλήλους στο σταθμαρχείο της Λάρισας.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και αστυνομικών που παρακολουθούσαν διακριτικά τις εξελίξεις, ευτυχώς αποσοβήθηκε η κλιμάκωση της έντασης.

Πηγή: in.gr