Ο πατέρας της 21χρονης Κλαούντιας, που είναι ανάμεσα στους 57 νεκρούς του δυστυχήματος στα Τέμπη, περιγράφει τις στιγμές που έμαθε για τον θάνατο της κόρης του και προσπαθεί να δώσει κουράγιο στους άλλους τραγικούς γονείς.

«Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από τους ιθύνοντες μαζί μου. Από τη σχολή μόνο με κάλεσαν» λέει ο πατέρας της Κλαούντιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Όταν την σκέφτομαι, μου έρχεται στο μυαλό όταν μου έλεγε ότι θα πάει στη σχολή και για έξι χρόνια θα την τάιζα. Της είχα πει να μην στενοχωριέται, να προχωρήσει κι εγώ θα είμαι από πίσω της» λέει.

Ο τραγικός πατέρας αποκάλυψε το πώς ενημερώθηκε για τη σύγκρουση των δύο τρένων. «Με πήρε η φίλη της από την Πάτρα και μου είπε ότι η Κλαούντια ήταν στο τρένο. Σηκώνομαι, πάω στο νοσοκομείο και δεν ήταν. Ψάχνω τη λίστα στα νοσοκομεία και δεν ήταν. Μου είπαν να περιμένω για να μου πάρουν DNA. Την Παρασκευή στις 21.00 με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι βρέθηκε το DNA…» εξομολογήθηκε.

«Το μυαλό λειτουργεί… Από τη στιγμή που λειτουργεί το μυαλό, λειτουργεί και το σώμα. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Δηλαδή άμα πέσουμε κι εμείς, τι θα κάνουμε; Μετά θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα… Έχω άλλα δύο παιδιά» τονίζει ο πατέρας της Κλαούντιας.

«Τον πόνο μόνο εγώ τον ξέρω γι΄αυτούς τους γονείς. Περιμένω μία απάντηση από το κράτος. Τι θα μας πουν… Βάζαν το τρένο σε δύο γραμμές και έβαλαν το τρένο στην ίδια γραμμή; Τι είναι αυτά;» διερωτάται.

«Πήραν ψυχές, πήραν πολλά πράγματα… Μικρά παιδιά ήταν, έκλεισαν σπίτια. Κουράγιο σε αυτούς τους γονείς» συγκλονίζει ο πατέρας της Κλαούντιας.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Κλαούντια είχε πάει στο καρναβάλι της Πάτρας. Επιστρέφοντας στον τόπο σπουδών της, οι γονείς της, της είπαν να κάνει μία στάση στη Λάρισα να τη δουν, ωστόσο εκείνη το αρνήθηκε, καθώς ήθελε να επιστρέψει το συντομότερο πίσω.

Αυτή η απόφαση έμελλε να σταθεί μοιραία για τη ζωή της.

Πηγή: in.gr