Ο μηχανοδηγός Δ.Ο. από την Αλεξανδρούπολη 29 ετών, γιος πρώην σιδηροδρομικού, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, επέβαινε στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία (φωτογραφία, επάνω, από SOOC), η οποία συγκρούστηκε πριν την κοιλάδα των Τεμπών με εμπορικό κέντρο, και επέστρεφε από την Αθήνα.

Στη μηχανή με συναδέλφους του

Βρισκόταν στη μηχανή του τρένου ως επιβάτης, μαζί με τους συναδέλφους του, όταν αυτό συγκρούστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το e-evros.gr.

Η οικογένεια του, με τον πατέρα του σιδηροδρομικό και τη μητέρα του γνωστή επαγγελματία της Αλεξανδρούπολης που κατάγεται από χωριό της περιοχής Διδυμοτείχου, συνεχίζει να τον αναζητεί, έγραψε το Evros-news.gr.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι οι ελπίδες όσο περνάει η ώρα δυστυχώς μειώνονται και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να βρισκόταν με τους συναδέρφους του μηχανοδηγούς στην αρχή της αμαξοστοιχίας.

Οι γονείς του έφυγαν αμέσως για τη Λάρισα, όπου έδωσαν δείγμα DNA στο νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση με ορισμένες από τις σορούς που βρίσκονται εκεί, καθώς υπάρχουν απανθρακωμένα πτώματα από τη φωτιά που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση των τρένων και έλιωσε τα πάντα.

Και 35χρονος από το Λιανοκλάδι

Χθες Τετάρτη το απόγευμα είχε γίνει γνωστό ότι ανάμεσα στα θύματα βρισκόταν και δεύτερος μηχανοδηγός της Hellenic Train, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο τρένο ως επιβάτης.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, πρόκειται για τον 35χρονο Σπύρος Βούλγαρη από το Λιανοκλάδι, ο οποίος ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη ως επιβάτης προκειμένου ν’ αναλάβει εμπορική αμαξοστοιχία την επομένη για την Αθήνα.

Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι και συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη «έφυγε» από κοντά τους.

Αν και έμενε στην Αθήνα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πέρασε μαζί τους, διασκεδάζοντας στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Πηγή: in.gr