Περισσότερες από 35 ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η αγωνία των συγγενών των ανθρώπων που εξακολουθούν να αγνοούνται, ολοένα και μεγαλώνει. Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σήμερα στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τρένου, όπου εκτιμάται ότι θα βρεθούν και άλλες σοροί.

Συγκλονισμένη η κόρη ενός 67χρονου αγνοούμενου ξεσπά σε κλάματα και δε θέλει να πιστέψει πως έχασε τον πατέρα της για πάντα.

Η γυναίκα ήταν εκείνη που έκλεισε στον πατέρα της το τελευταίο εισιτήριο για πρώτο βαγόνι. Όπως λέει, φανερά καταβεβλημένη, μιλώντας στην ΕΡΤ, μίλησε με τον μπαμπά της στις 22:15 το βράδυ της Τρίτης, λίγη ώρα πριν από τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

«Του είπα “μπαμπά έχει ησυχία, πού είσαι;” Και μου είπε ότι ήταν στο τρένο και επέστρεφε» λέει.

«Μετά από τόσες ώρες δεν περιμένω να τον βρω ζωντανό αλλά να βρω κάτι»

Έκτοτε δεν έχει νέα από τον πατέρα της και όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες της στερεύουν. Έχει ψάξει στα νοσοκομεία, έχει δώσει κατάθεση και γενετικό υλικό, όμως δεν έχει κανένα νέο από τον πατέρα της και λέει κλαίγοντας απαρηγόρητη «αυτό που δεν αντέχω είναι που μέχρι τώρα δεν έχω κανένα νέο… μετά από τόσες ώρες δεν περιμένω να τον βρω ζωντανό αλλά να βρω κάτι… κάτι… ό,τι κι αν είναι αυτό ».

Όπως λέει, τα τηλέφωνα που είχε μαζί ο πατέρας της, χτυπούσαν κανονικά μέχρι σήμερα τα ξημερώματα.

Οι συγγενείς των αγνοούμενων περιμένουν να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες η διαδικασία της ταυτοποίησης, ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι της τελευταίας πράξης της εθνικής τραγωδίας, που βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες και όλη τη χώρα.

Πηγή: in.gr