Εκπλήξεις και χιουμοριστικούς διαλόγους με πολίτες επεφύλασσε για τον Νίκο Ανδρουλάκη η βόλτα του στο κέντρο του Ηρακλείου.

Μετά τις συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με χαλαρή διάθεση περπάτησε στην κεντρική αγορά της πόλης, μιλώντας με τους τοπικούς εμπόρους και περαστικούς.

Τα παϊδάκια και τα… «ψηφαλάκια»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της βόλτας του, πέρασε έξω από ένα ιστορικό κατάστημα εστίασης, που φημίζεται για τα παϊδάκια του.

Μόλις ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είδε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, βγήκε να τον χαιρετήσει λέγοντάς του να κάτσει να τον κεράσει παϊδάκια.

Η αφοπλιστική απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν άμεση, λέγοντας πως «δεν ήρθα να πάρω παϊδάκι, αλλά να πάρω ψήφο. Παϊδάκι μετά τις εκλογές!».

Η τουρίστρια και η σοσιαλδημοκρατία

Ανάμεσα στον κόσμο με τον οποίο συνομίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου ήταν και μία τουρίστρια.

Η γυναίλα, με καταγωγή από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, που κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη, μόλις συνειδητοποίησε ποιος ήταν, δήλωσε ενθουσιασμένη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και του ευχήθηκε καλή τύχη στον αγώνα του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, της ανέφερε πως βρίσκονται στην ίδια πλευρά με τον πρόεδρό τους, στη Σοσιαλδημοκρατία.

Η συνάντηση με τον Ψαραντώνη

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε τυχαία, σύμφωνα με το cretapost, με τον Ψαραντώνη.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπήκε σε ένα μαγαζί όπου καθόταν ο γνωστός λυράρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην τιμητική, τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25.

Ο κ. Ανδρουλάκης χαιρέτησε τον Ψαραντώνη, χαρακτηριζόντάς τον γνήσιο απόγονο της κρητικής τέχνης, με τους παρευρισκόμενους να προτείνουν την άλλη φορά ο Ψαραντώνης να μπει στο… ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: in.gr