«Κάθε άλλη κατεύθυνση εκτός της ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ» στις επικείμενες εκλογές, «λειτουργεί αντικειμενικά προς όφελος της ΝΔ που επωφελείται από τον κατακερματισμό του προοδευτικού κόσμου» τονίζει η Κουμουνδούρου απαντώντας στις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε το ΠΑΣΟΚ ένα βολικό συμπλήρωμα».

Με την Κουμουνδούρου να έχει ξεκαθαρίσει ότι μέτωπο ανοίγει με την Δεξιά και όχι τα προοδευτικά κόμματα, στα οποία θα απαντά μόνο όταν δέχεται «επίθεση» και προς αποκατάσταση της αλήθειας, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι το δίλημμα των εκλογών είναι «παντοδύναμη ΝΔ ή αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ», και καταλήγει με την πεποίθηση – ελπίδα ότι «σε αυτό το δίλημμα οι προοδευτικοί πολίτες γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

«Αρέσει δεν αρέσει στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, το δίλημμα αυτών των εκλογών είναι: παντοδύναμη ΝΔ ή αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι το μόνο κόμμα με εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Με δεδομένη την ενισχυμένη αναλογική, κάθε άλλη κατεύθυνση λειτουργεί αντικειμενικά προς όφελος της ΝΔ που επωφελείται από το κατακερματισμό του προοδευτικού κόσμου.

Σε αυτό το δίλημμα οι προοδευτικοί πολίτες γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν.»

Πηγή: in.gr