«Στην κυβέρνηση να πείσουν πρώτα τον κ. Τζαβάρα για την εγκατάλειψη της Ηλείας», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία είχε αποκαλέσει «περιφερόμενο Μαυρογιαλούρο» τον Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη διάρκεια της περιοδείας του στην Ηλεία.

«Δυο σελίδες ανακοίνωση για να δικαιολογήσει η ΝΔ ότι κλείνει πανεπιστημιακά τμήματα σε όλη την Ελλάδα, αφήνει εκτός ΑΕΙ εν μέσω πανδημίας τουλάχιστον 25.000 φοιτητές και με τις πολιτικές της, ουσιαστικά, σβήνει την Ηλεία από το χάρτη», αναφέρει η Κουμουνδούρου στη δική της ανακοίνωση και σχολιάζει ότι υπάρχουν «πολλά νεύρα στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη», προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Τους λέμε ότι τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος».

Πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ας πείσουν πρώτα τους δικούς τους βουλευτές και τα στελέχη τους, που καταγγέλλουν την κυβέρνηση για εγκατάλειψη της Ηλείας, όπως ο κ. Τζαβάρας».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, δήλωσε πρόσφατα ότι θα αποσυρθεί από την πολιτική, καθώς δεν επιθυμεί να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής, με αφορμή την απόφαση για το κλείσιμο πανεπιστημιακών τμημάτων στην Ηλεία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr