Σκληρή απάντηση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Ακη Σκέρτσο που σχολιάζοντας την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα τον εγκάλεσε ότι δεν αρκεί το mea culpa μόνο για την απλή αναλογική.

Θυμίζοντας του ποιο κόμμα εκπροσωπεί και τη στάση που κράτησε σε κρίσιμα θέματα, αλλά και τα αποτελέσματα πολιτικών που εφάρμοσε η ΝΔ, τονίζει ότι ο κ. Σκέρτσος «αντί να ζητά και τα ρέστα, οφείλει να απολογηθεί» και του συνιστά να είναι «πιο ταπεινός στις εκφράσεις του».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει:

«Ο εκπρόσωπος του κόμματος που άφησε τη χώρα χρεοκοπημένη δυο φορές, που δε δίστασε να αντιταχθεί στο πατριωτικό καθήκον όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας αναβάθμιζε τη γεωπολιτική δυναμική της χώρας με τη Συμφωνία των Πρεσπών και που ακόμη και σήμερα θέτει σε διακινδύνευση ευαίσθητα εθνικά θέματα και τη σταθερότητα στη Θράκη για μερικές χιλιάδες ψήφους, καλό είναι να είναι πιο ταπεινός στις εκφράσεις του.

Αντί να ζητά και τα ρέστα, οφείλει να απολογηθεί για την κατάρρευση του ΕΣΥ, για τα όσα κατήγγειλε με συγκεκριμένα παραδείγματα ο κ. Τσίπρας και για την κρυφή ατζέντα που αποκάλυψε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Πνευματικός για τη συρρίκνωση του ΕΣΥ και τη διαλογή ασθενών.

Η Ελλάδα του 2027 δεν μπορεί να είναι μια Ελλάδα που όποιος έχει χρήματα θα μπορεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικά θεραπευτήρια και οι υπόλοιποι θα παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους περιμένοντας το ΕΚΑΒ που διέλυσε ο κ. Μητσοτάκης.»

Πηγή: in.gr