Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα με φόντο την καμπάνια «μένουμε ασφαλείς» εξαπέλυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια «μένουμε ασφαλείς» κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κοροναϊό και τις μάσκες «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Περιμένουμε από τον κ. Πέτσα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνωμοσιολόγους. Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το «αδρενόχρωμα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε χρηματοδότηση που δόθηκε σε κανάλι της Θράκης το οποίο, σύμφωνα, με την καταγγελία, διοργάνωνε εκπομπές που έδινε οδηγίες στους πολίτες για το πώς μπορούν να αντιδράσουν νομικά απέναντι στην επιβολή χρήσης μάσκας!

Σε μία από τις εκπομπές επιστήμονας προβάλει την άποψη, ότι οι άνθρωποι υποφέρουν φορώντας μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και τονίζει ότι η μάσκα προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εμπεριέχει κινδύνους για την υγεία και ακόμη και για την ανθρώπινη ζωή σε κάποιες περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr