Καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα πρωτότυπο βίντεο, με το οποίο στέλνει το μήνυμα «Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή».

Σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, αφού αναφέρεται πως τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να «αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία», υπογραμμίζεται ότι το βασικό στοιχείο «της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμά, μάλιστα, πως τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, οφείλονται «και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε (σ.σ. η κυβέρνηση) για το σκοπό αυτό».

Από την πρώτη στιγμή, αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει».

«Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη ‘Ζωή’, καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν, για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε. Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ:

Πηγή: in.gr