Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή σχόλιο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λάμψια για τον ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου, αλλά και την εμπλοκή της ΝΔ στο θέμα, η οποία έσπευσε να κατηγορήσει την αξιωματική αντιπολίτευση πως δεν σέβεται την ελευθερία του Τύπου.

Η ανακοίνωση της Πειραιώς έφερε μία ακόμη πιο σκληρή απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζει πως «χθες αναρωτηθήκαμε αν ήταν υποβολιμιαία τα συκοφαντικά και προσβλητικά σχόλια του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λάμψια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ» και προσθέτει πως «σήμερα, λύθηκε η απορία μας. Η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, αποκάλυψε ότι κρύβεται τελικά πίσω από την αήθη επίθεση του δημοσιογράφου κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

«Αφού δεν θέλει debate στο Mega ο κ. Μητσοτάκης, προτείνουμε τον ΣΚΑΪ – αν αισθάνεται πιο ασφαλής»

«Και δυστυχώς η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, δεν έχει αλλάξει καθόλου. 30 χρόνια τώρα, επιμένει στην ίδια μέθοδο τοξικότητας, ακόμη και στο ίδιο ακριβώς περιεχόμενο συκοφαντικών επιθέσεων για τον πολιτικό της αντίπαλο», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε αυτόν το κατήφορο δίχως τέλος, δε θα τους ακολουθήσουμε», προσθέτει.

Και τονίζει χαρακτηριστικά: «Προτείνουμε μάλιστα, μετά την άρνηση του κ. Μητσοτάκη στην πρόσκληση του Mega για δημόσιο διάλογο-debate, να γίνει ο διάλογος μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, στον ΣΚΑΪ, αν εκεί αισθάνεται πιο ασφαλής. Και μάλιστα, με συντονιστή, όποιον δημοσιογράφο ο ίδιος επιθυμεί».

Πηγή: in.gr