Επίθεση εξαπολύει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της νέας έξαρσης της πανδημίας του κοροναϊου, κατηγορώντας την για αποσπασματικά και αναποτελεσματικά μέτρα.

Ασχολίαστη δεν αφήνει, όπως ήταν αναμενόμενο, η αξιωματική Αντιπολίτευση και τη σύγχυση που προκλήθηκε με τη δήλωση του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια για το εμβόλιο, τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε σήμερα να προστατέψει από τα πυρά.

Εγκληματικές αντιφάσεις και παλινωδίες

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για να καλύψει τις εγκληματικές αντιφάσεις και παλινωδίες που έχουν οδηγήσει σε δραματική αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού, συνεχίζει τα αποσπασματικά και αναποτελεσματικά μέτρα, που και την έξαρση της πανδημίας δεν περιορίζουν και καταστρέφουν περαιτέρω την οικονομία», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Άνοιγμα των σχολείων χωρίς σχέδιο»

Εξάλλου, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δρομολογεί το άνοιγμα των σχολείων χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, παρά μονάχα την ατομική ευθύνη μαθητών και καθηγητών».

«Υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου ο Κικίλιας»

«Όσο για την χοντροκομμένη προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να καλύψει το ψέμα του υπουργού Υγείας που έταζε εμβόλια το Δεκέμβριο, μέχρι να τον αδειάσει εμφατικά η Κομισιόν, θα ήταν πιο πειστικός εάν του επέστρεφε έστω και κάποιες από τις αρμοδιότητες που του αφαίρεσε, καθιστώντας τον μετά τον κ. Γεωργιάδη, τον δεύτερο υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου στην κυβέρνησή του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr