Τη διεξαγωγή Διοικητικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης (8/2, 20:10) με μοναδικό θέμα συζήτησης τη ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η Super League.

Ένα διοικητικό συμβούλιο το οποίο έρχεται λίγες ημέρες μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και η τύχη του θα κριθεί από τον αθλητικό δικαστή.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 20.10, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

– Ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

(*) Η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα ενόψει των αγώνων των επόμενων αγωνιστικών και των επικρατουσών καιρικών συνθηκών.

Πηγή: in.gr