Ο πρωταγωνιστής του «Justice League», Ρέι Φίσερ (Ray Fisher), «απέσυρε δυναμικά» μια δήλωση με την οποία υποστήριξε τον σκηνοθέτη Τζος Ουίντον (Joss Whedon).

Ο Φίσερ, ο οποίος έπαιξε τον Cyborg στην προσαρμογή των κόμικς της DC, είχε εκφράσει την υποστήριξή του για τον Ουίντον, όταν ανέλαβε την σκηνοθεσία της ταινίας από τον Ζακ Σνάιντερ (Zack Snyder) το 2017.

Σε ένα πάνελ του Comic-Con του 2017, ο Φίσερ είχε πει: «Ο Τζος (Ουίντον) είναι ένας υπέροχος τύπος και ο Ζακ (Σνάιντερ) διάλεξε ένα σπουδαίο άτομο για να έρθει και να ολοκληρώσει στη θέση του».

Το «Justice League» του Ουίντον πήρε αρνητικές κριτικές. Για τρία χρόνια οι θαυμαστές της DC υποστήριξαν μια διαδικτυακή εκστρατεία ζητώντας από την Warner Brothers να «κυκλοφορήσει τα κομμένα του Σνάιντερ» – μια υποθετική έκδοση της ταινίας που επανεπεξεργάστηκε και ολοκληρώθηκε από τον Σνάιντερ.

Τώρα ο Φίσερ για το ίδιο θέμα επανατοποθετείται, ανασκευάζοντας την τότε του δήλωση γράφοντας στο Twitter: «Θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να ανακαλέσω δυναμικά κάθε κομμάτι αυτής της δήλωσης» συμπληρώνοντας το hashtag #releasetheSnyderCut.

Κι όλα όταν μόλις τον περασμένο μήνα ο Σνάιντερ υπέγραψε συμφωνία για τη δημιουργία μιας εκ νέου έκδοσης του «Justice League» για το HBO Max.

Πολλοί από τους ηθοποιούς της αρχικής ταινίας είναι έτοιμοι να επιστρέψουν για να βοηθήσουν τον σκηνοθέτη να ολοκληρώσει το έργο του. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας για το λεγόμενο «Snyder cut», αλλά το HBO Max επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Ο πρόεδρος της Warner Brothers Robert Greenblatt δήλωσε: «Από τότε που έφτασα εδώ πριν από 14 μήνες, το #ReleaseTheSnyderCut ήταν καθημερινά drumbeat στα γραφεία και τα εισερχόμενά μας».

«Λοιπόν, οι θαυμαστές το ζήτησαν και είμαστε ενθουσιασμένοι που τελικά θα το παραδώσουμε. Στο τέλος της ημέρας, γίνονται πραγματικά όλα γι αυτούς και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κυκλοφορήσουμε το απόλυτο όραμα του Ζακ για αυτήν την ταινία το 2021».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: in.gr