Τα δεδομένα για την διεξαγωγή του Final 8 του BCL στην Αθήνα φαίνεται πως αλλάζουν παρά τις εξαγγελίες της διοργανώτριας αρχής στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν και με συνέντευξη Τύπου είχε επισημοποιηθεί από την FIBA η διοργάνωσή της από την ΑΕΚ.

Από ότι φαίνεται λοιπόν η διεξαγωγή του τουρνουά του Basketball Champions League περνάει σε δεύτερη μοίρα μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Στην μεριά της ΑΕΚ αλλά και από την FIBA, περίμεναν να ηρεμήσουν οι περιορισμοί κάτι που δεν έγινε.

Αντιθέτως μετά την αύξηση των κρουσμάτων και με την ανακοίνωση της Πολιτείας αναφορικά με την μείωση κόσμου στους κινηματογράφους, από 75% πληρότητα στο 60% και στους συναυλιακούς χώρους που θα έχουν πλέον 50% πληρότητα, τα δεδομένα μοιραία θα αλλάξουν.

Η Παγκόσμια αρχή του μπάσκετ λοιπόν ήδη έχει δεχτεί κρούση από Ισπανία και Τσεχία, καθώς αμφότερες της έχουν κάνει σαφές πως θα υπάρχει και κόσμος σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί στην χώρα τους το τουρνουά και πως θα εξασφαλίσουν την ομαλότητα της διεξαγωγής.

Αν και η Κυβέρνηση ήταν θετική στο να συνεισφέρει στην πραγματοποίηση του τουρνουά στην χώρα μας, πλέον ο κορωνοϊός δεν αστειεύεται και τα πάντα είναι στον αέρα!

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr