Ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά με τα best of της εκπομπής «Στο σπίτι με το MEGA».

Για να θυμηθούμε τις φορές που διασκεδάσαμε, τραγουδήσαμε, νοσταλγήσαμε, χορέψαμε, διασκεδάσαμε. Μια ακόμα βραδιά «Στο σπίτι με το MEGA» θα κλείσει πανηγυρικά τη σεζόν με τις καλύτερες εμφανίσεις σημαντικών καλλιτεχνών, όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Νταλάρας, οι ΜΕΛΙSSES, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Δήμητρα Γαλάνη, οι ΠΥΞ-ΛΑΞ και ο Τόνι Σφήνος, αλλά και όσοι άλλοι συμμετείχαν σε αυτές τις μοναδικές μουσικές βραδιές.

Τις στιγμές που διασκεδάσαμε, τραγουδήσαμε, νοσταλγήσαμε και χορέψαμε θα ξαναζήσουμε απόψε στις 23:00 το βράδυ με τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής «Στο Σπίτι με το MEGA».

Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Γιώργος Νταλάρας, Μέλισσες, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Δήμητρα Γαλάνη, ΠΥΞ ΛΑΞ και Τόνι Σφήνος αλλά και δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες που παρέλασαν από το studio ως καλεσμένοι, θα χαρίσουν ακόμη μια μαγική βραδιά στους τηλεθεατές.

Διαφορετικά μουσικά κεφάλαια, διαφορετικά μουσικά ταξίδια, έρχονται και απόψε στο σπίτι μας από το MEGA.

Η εκπομπή που το κοινό αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή χαρίζοντάς της υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και πλούσια σχόλια μέσω των social media, επιστρέφει με ένα best of.

Δείτε ζωντανά την εκπομπή εδώ

Πηγή: in.gr