Παραλίγο τραγωδία στο Παγκράτι στη Λαμία, όταν ένας 14χρονος περιεργαζόταν καταστραμμένο κυνηγετικό όπλο που βρήκε εγκαταλειμμένο σε χωράφι και από λάθος αυτοπυροβόληθηκε.

Ο μικρός, σύμφωνα με το lamiareport, εντόπισε την κάννη και τη θαλάμη παλιού και οξειδωμένου κυνηγετικού όπλου σε χωράφι και προσπάθησε με μια πέτρα να του τοποθετήσει φυσίγγιο, το οποίο και εξερράγη στο πρόσωπό του.

Άλλα παιδιά που ήταν μαζί του ειδοποίησαν τους γονείς τους και αμέσως μετέφεραν τον 14χρονο Ρομά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Όπως διαπιστώθηκε, για καλή του τύχη, τα σκάγια και η φλόγα χτύπησαν το παιδί στο αριστερό μάγουλο και ξυστά στον κρόταφο, ωστόσο προληπτικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, συνοδεία της μητέρας του, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Λαμίας, που ξεκίνησε προανάκριση για την εξέταση των συνθηκών που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός παιδιού.

Στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη και ο 52χρονος πατέρας του παιδιού για παραμέληση της εποπτείας του, ο οποίος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερος.

Πηγή: in.gr