Η αγαπημένη συνήθεια που έκανε μια παρέα κοινό και καλλιτέχνες τις δύσκολες στιγμές της καραντίνας συνεχίζει και φέτος να φιλοξενεί σπουδαίους τραγουδιστές και χαρίζει μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές του MEGA.

Ο Γιώργος Νταλάρας, μια από τις φωνές που έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι εδώ και δεκαετίες παρουσιάζει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα στο οποίο περιλαμβάνουν όλε οι μεγάλες του επιτυχίες.

Όπως είναι φυσικό από το μουσικό ταξίδι του ερμηνευτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν θρυλικά λαϊκά τραγούδια τα οποία ο ερμηνευτής δεν παραλείπει ποτέ από τα προγράμματά του.

«Στα χρόνια της υπομονής» τραγουδάει ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με την Ασπασία Στρατηγού σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές του προγράμματος.

Το τραγούδι του Σταύρου Κουγιουμτζή σε στίχους Μάνου Ελευθερίου κυκλοφόρησε το 1975 στο δίσκο «Στα ψηλά τα παραθύρια» και η πρώτη εκτέλεση ανήκει στον Γιώργο Νταλάρα και στην Άννα Βίσση.

Ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο συνθέτης με τον οποίο ξεκίνησε την πορεία του ο Γιώργος Νταλάρας και έχει τραγουδήσει όσο κανείς άλλος, υπέγραψε έναν δίσκο που από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του ενθουσίασε το κοινό.

Οι πωλήσεις την πρώτη χρονιά που κυκλοφορεί ο δίσκος «Στα ψηλά τα παραθύρια» ξεπερνούν τις 50.000 και γίνεται αμέσως χρυσός.

Πηγή: in.gr