Ο Ρομέλου Λουκάκου πριν από λίγο καιρό είχε εκφράσει δημόσια τα παράπονα του για τον Τόμας Τούχελ της ομάδας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια αναταραχή στην ομάδα της Τσέλσι με τον Βέλγο επιθετικό να τίθεται εκτός αποστολής για το παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας «Athletic» εκτός από τον Ρομέλου Λουκάκου φαίνεται και πως και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν πρόβλημα με τον Γερμανό προπονητή και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας.

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, οι επιθετικοί του λονδρέζικου κλαμπ έχουν κουραστεί από τον εκνευρισμό και την αυστηρότητα του Τούχελ και θεωρούν πως βρίσκονται μόνιμα στο στόχαστρό του, για να ακούσουν έντονα παράπονα ακόμα και για το παραμικρό λάθος.

Ακόμα στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι επιθετικοί της ομάδας είναι δυσαρεστημένοι και από τον ρόλο που έχουν στο παιχνίδι της ομάδας και τις διαφορετικές θέσεις που μπορεί να αγωνίζονται, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει την διάθεση τους και την όρεξη τους για να αγωνίζονται.

Πηγή: in.gr