Απάντηση σε όσους τον κατηγορούν επειδή… εμφανίζεται πολύ συχνά στα ΜΜΕ έδωσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πως βιώνει αυτήν την περίοδο με τις καταγγελίες στον χώρο της τέχνης αλλά και για σχόλια που έχει ακούσει.

Σε ερώτηση για το πώς βιώνει όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου απάντησε πως «για πρώτη φορά στην ζωή μου πήρα φυτικά ηρεμιστικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Τόσο άσχημα δεν πέρασα ούτε την περίοδο που χώρισα τους μεγάλους μου δεσμούς».

«Απίστευτη μπούρδα!»

Ακόμα, απαντώντας σε όσους λένε ότι είναι υπερβολικός ο αριθμός των τηλεοπτικών εμφανίσεών του αυτές τις μέρες απάντησε πως πρόκειται για «απίστευτη μπούρδα!»

«Είπαν ότι έχω πάθε εθισμό στα κανάλια. Εγώ δεν έχω ανάγκη να βγαίνω στα κανάλια και να αυτοδιαφημιστώ. Όπως βλέπετε, κάθε φορά πάω την συζήτηση εκεί που θέλω εγώ και τους εξαναγκάζω να μιλάμε για τα προβλήματα των ηθοποιών. Πέρα από τα σκάνδαλα, θέλω να ακούγεται ότι δεν μας πληρώνουν αξιοπρεπώς» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr