Στον αέρα του Happy Day βγήκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, προκειμένου να μιλήσει για τις εξελίξεις που τρέχουν στο χώρο του θεάτρου, σχετικά με τις παρενοχλήσεις, τις καταγγελίες κλπ.

Πριν από αυτό, όμως, ο γνωστός ηθοποιός αντέδρασε και έδωσε τη δική του απάντηση στη δήλωση που έκανε στην εκπομπή ο Σήφης Φαραντάκης από το GNTM.

«Δεν ξέρω αν θα έκανα τηλεόραση. Μ’ αρέσει γενικά η ηθοποιία. Αν ήταν κάτι το οποίο θα μου ταίριαζε σαν ρόλος, θα ήθελα να το κάνω. Αν έχεις κάτι έμφυτο, δεν χρειάζεται να βγάλεις κάποια σχολή. Έχουμε δει πολλούς που έχουν μάθει από μόνοι τους και βγάζουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από κάποιον που έχει σπουδάσει.

Σίγουρα οι σπουδές σου δίνουν παραπάνω πληροφορίες, αλλά μπορείς γι’ αρχή να ξεκινήσεις πολύ ερασιτεχνικά και να το εξελίξεις. Δεν ξέρω αν έχω το ταλέντο, θα το πει κάποιος άλλος αυτό, αλλά εμένα μου αρέσει. Αν μου γίνει κάποια ωραία πρόταση, θα τη δεχτώ», είπε ο Σήφης Φαραντάκης στην κάμερα του Happy Day.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε:

«Πριν από λίγο άκουσα ένα νεαρό παιδί να λέει ότι αν μου πουν να γίνω ηθοποιός, θα γίνω. Θέλω να διευκρινίσω ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, κανένα νεαρό παιδί να μη λέει με τέτοια ευκολία ότι αν μου γίνει πρόταση, θα γίνω ηθοποιός.

Γι’ αυτό γίναμε 10.000 ηθοποιοί από το άρπα κόλλα της τηλεόρασης. Γι’ αυτό καλά θα κάνουν τα νεαρά παιδιά να σκεφτούν και να πάνε στις δραματικές σχολές και όχι επειδή έχουν ένα βήμα μέσα από τα ριάλιτι μετά να πάνε στα θέατρα και στα σίριαλ.

Το παιδί το είχα δει στο GNTM και είναι μια χαρά, ας πάει να σπουδάσει, όπως πρέπει να σπουδάζουμε όλα τα επαγγέλματα και μετά να θέλει να γίνει ηθοποιός».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr