Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται σήμερα τον Χρήστο Νικολόπουλο στη σκηνή του θεάτρου Άλσους σε μια μοναδική συναυλία.

«Σας καλωσορίζουμε εδώ στο σπιτικό μας σε ένα ακόμα «Σπίτι με το MEGA». Είμαστε πάνω στη σκηνή του Άλσους όπου σε λίγο θα υποδεχτούμε τον Χρήστο Νικολόπουλο με τις τρεις μούσες τους. Ελένη Βιτάλη, Πίτσα Παπαδοπούλου και Γλυκερία. Τρεις κυρίες με τη δική τους μοναδική ιστορία, θα συμπράξουν κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό» είπε η Ανθή Βούλγαρη λίγο πριν συνομιλήσει με τον μεγάλο έλληνα μουσικό.

«Όταν έχω καιρό να ακούσω μουσική, ακούω αυτές. Με εμπνέουν πάρα πολύ. Θαυμάζω τους τραγουδιστές που έχουν δυνατότητες φωνητικές. Και οι τρεις έχουν απεριόριστες φωνητικές ικανότητες και επειδή και εγώ είμαι δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, για αυτό τις αποκαλώ μούσες μου» ανέφερε από την μεριά του ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, το «Αγριολούλουδο» το οποίο έχει ερμηνεύσει ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο θρυλικός Πυθαγόρας και απόψε το λέει μόνος στη σκηνή ο συνθέτης δίνοντας το στίγμα της βραδιάς.

Στη συνέχεια της εκπομπής θα ακούσουμε διαχρονικά τραγούδια που έχουμε σιγοτραγουδήσει και μας συντροφεύουν σε ξεχωριστές μας στιγμές: από τα «Νύχτα στάσου», «Αν πεθάνει μια αγάπη» και «Νυχτερίδες και αράχνες», μέχρι τα «Δεν μετανιώνω», «Άιντε μάτια μου γλυκά», «Παίξε Χρήστο επειγόντως» και «Δεν υπάρχουν άγγελοι». Guest star της βραδιάς ο Κώστας Μακεδόνας.

Πηγή: in.gr