Η αγαπημένη συνήθεια που έκανε μια παρέα κοινό και καλλιτέχνες τις δύσκολες στιγμές της καραντίνας συνεχίζει και φέτος να φιλοξενεί σπουδαίους τραγουδιστές και χαρίζει μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές του MEGA.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής, μια από τις φωνές που έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι εδώ και δεκαετίες έρχεται στο MEGA με ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα από το οποίο δεν θα λείπουν οι μεγάλες του επιτυχίες.

Ο Γιώργος Νταλάρας, με αξιοζήλευτη πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με συνεργασίες που άφησαν εποχή και αναρίθμητα τραγούδια στο ενεργητικό του απόψε θα συντροφεύσει το κοινό με τον καλύτερο τρόπο.

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα θα τραγουδήσουν η Μελίνα Ασλανίδου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Χρήστος Μάστροας, η Μαρίζα Ρίζου, ο Μπάμπης Στόκας και η Ασπασία Στρατηγού.

«Στα χρόνια της υπομονής»

Όπως είναι φυσικό από το μουσικό ταξίδι του Γιώργου Νταλάρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν θρυλικά λαϊκά τραγούδια τα οποία ο ερμηνευτής δεν παραλείπει ποτέ από τα προγράμματά του.

Ακούστε αποκλειστικά το τραγούδι «Στα χρόνια της υπομονής» πριν την μετάδοση του προγράμματος από το MEGA. Το τραγούδι λέει ο Γιώργος Νταλάρας λέει μαζί με την Ασπασία Στρατηγού σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές του προγράμματος.

Το τραγούδι του Σταύρου Κουγιουμτζή σε στίχους Μάνου Ελευθερίου κυκλοφόρησε το 1975 στο δίσκο «Στα ψηλά τα παραθύρια» και η πρώτη εκτέλεση ανήκει στον Γιώργο Νταλάρα και στην Άννα Βίσση.

Ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο συνθέτης με τον οποίο ξεκίνησε την πορεία του ο Γιώργος Νταλάρας και έχει τραγουδήσει όσο κανείς άλλος, υπέγραψε έναν δίσκο που από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του ενθουσίασε το κοινό.

Οι πωλήσεις την πρώτη χρονιά που κυκλοφορεί ο δίσκος «Στα ψηλά τα παραθύρια» ξεπερνούν τις 50.000 και γίνεται αμέσως χρυσός.

Πηγή: in.gr