Ο σκηνοθέτης και δημιουργός της δημοφιλούς σειράς  «Έτερος Εγώ»Σωτήρης Τσαφούλιας, μίλησε για τη συνεργασία με το Netflix,  αλλά και για τον τρίτο και τελευταίο πολυαναμενόμενο κύκλο «Έτερος Εγώ – Νέμεσις».

Μιλώντας στο podcast του Λάμπρου Φισφή «Παρακαλώ υποδεχτείτε…», ο σκηνοθέτης και δημιουργός της δημοφιλούς σειράς της «Έτερος Εγώ», Σωτήρης Τσαφούλιας  αποκάλυψε, τα σχέδια του για την μεταφορά της ταινίας στην δημοφιλή πλατφόρμα τελικά «ναυάγησαν» και οι λόγοι δεν ήταν σίγουρα οικονομικοί, όπως συμβαίνει συνήθως.

«Η προσφορά του Netflix δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα, ούτε με το δύο, οπότε το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα», εξηγεί αρχικά.

«Υπήρχαν πολλά εμπόδια. Αρχικά, η πρόθεση της πλατφόρμας ήταν να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι που φυσικά η εταιρεία δεν δέχτηκε και έτσι και οι δύο πλευρές έχασαν πολύ χρόνο για να βρουν την χρυσή τομή», προσθέτει.

Η «Νέμεσις» θα δώσει απαντήσεις

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας δέχθηκε από τον Λάμπρο Φισφή ερωτήσεις και για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ», «Νέμεσις», με πρωταγωνιστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη..

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος εξήγησε πως στον νέο κύκλο θα κάνουν την εμφάνισή τους 51 νέοι χαρακτήρες, αλλά η παρουσία τους δεν πρόκειται να είναι για περισσότερο από τρεις σκηνές, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και η νοσοκόμα, η οποία είχε σχέση με τον Δημήτρη Λαΐνη.

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Σωτήρης Τσαφούλιας μιλώντας στο Λάμπρο Φισφή:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr