Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Σόλσκιερ παίζει, την Κυριακή (26/07, στις 18:00), κόντρα στην Λέστερ για την τελευταία αγωνιστική της Premier League. Το αποτέλεσμα, θα κρίνει, ποιο θα είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα πάρουν οι «κόκκινοι διάβολοι» για την νέα χρονιά.

Πάνω σε αυτό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο «Sky Sports», τονίζοντας ότι δεν θα έρθει και το τέλος του… κόσμου, εφόσον η ομάδα δεν κερδίσει. Ακόμα, ανέφερε ότι ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει ενώ τόνισε ότι υπάρχουν και οι αγώνες του Europa League.

Αναλυτικά, είπε: «Εάν πάρουμε το αποτέλεσμα κόντρα στη Λέστερ, πιστεύω ότι ο κόσμος θα πει ότι τελικά δεν είχαμε μια άσχημη πορεία αυτή την περίοδο. Αλλά ο,τι και να συμβεί, δεν θα έρθει και το τέλος. Έχουμε ακόμη να κυνηγήσουμε δύο ομάδες μπροστά μας.

Εάν θέλει κάποιος να είναι μέρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να είναι συνηθισμένος σε πίεση μέχρι και το τελευταίο ματς της σεζόν. Δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, είναι απλά το επόμενο ματς, και μπορείτε να ρωτήσετε τους πάντες στο ποδόσφαιρο, το επόμενο ματς είναι πάντα πιο σημαντικό».

Πηγή: in.gr