Ο Τζέρι Χάρις, πρωταγωνιστής της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, «Cheers», συνελήφθη την Πέμπτη για κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για την κατοχή εικόνων σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Η σύλληψή του έρχεται τρεις μέρες αφού δίδυμα αγόρια κατέθεσαν μήνυση, στην οποία τον κατηγορούν ότι τους έστειλε φωτογραφίες του με σεξουαλικό περιεχόμενο, και στρίμωξε έναν από τους δύο σε ένα μπάνιο, εκλιπαρώντας τον να του κάνει στοματικό σεξ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Χάρις παραδέχτηκε σε συνέντευξή του, αφού το FBI είχε εισβάλει στο σπίτι του τη Δευτέρα, ότι ζήτησε από έναν από τους έφηβους να του στείλει φωτογραφίες και βίντεο του πέους και των οπισθίων του μέσω της εφαρμογής Snapchat.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι ζήτησε επανειλημμένως από τον έφηβο, που αναφέρεται στη μήνυση ως Ανήλικος 1, τέτοιου είδους φωτογραφίες και βίντεο στο διάστημα μεταξύ του Δεκεμβρίου και του Μαρτίου της φετινής χρονιάς.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία, ο Χάρις παραδέχτηκε ότι ζήτησε και έλαβε στο Snapchat φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας τουλάχιστον από 10 με 15 άλλα άτομα που γνώριζε ότι ήταν ανήλικα.

Πράκτορες του FBI εμφανίζονται σε φωτογραφία να βγαίνουν από ένα σπίτι στο προάστιο Νάπερβιλ του Σικάγο τη Δευτέρα, το οποίο σύμφωνα με το USA Today, που ήταν και το πρώτο που δημοσίευσε την υπόθεση, αναφέρει ότι είναι η κατοικία του Χάρις.

Η μητέρα των αγοριών δήλωσε στην εφημερίδα ότι και οι δύο γιοι της είχαν μιλήσει με το FBI, ενώ η μήνυση υποστηρίζει ότι και η ίδια προχώρησε σε καταγγελίες στην τοπική αστυνομία, το FBI και αλλού. Η μήνυση αναφέρει ότι η μητέρα ήρθε σε επαφή με τις αρχές αφού είδε τα μηνύματα του Χάρις στο κινητό ενός από τους δύο γιους της.

Ο Χάρις, που είναι 21, ήταν ο ανερχόμενος σταρ της εκπομπής που ακολουθεί μια ομάδα μαζορέτων ενός κολεγίου στο Τέξας, στην προσπάθειά της να αναδειχθεί σε εθνική πρωταθλήτρια.

Δημοσιεύτηκε από The Guardian στις Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Χάρις δεν σχολίασε την υπόθεση στο USA Today, ενώ το Associated Press δεν κατάφερε να βρει τον αριθμό του τηλεδώνου του.

Σε συνεντεύξεις τους στο USA Today από το σπίτι τους στο Τέξας, τα αγόρια – που είναι μόλις 14 ετών – περιγράφουν ένα μοτίβο παρενόχλησης τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε διαγωνισμούς για μαζορέτες, που ξεκίνησε όταν ήταν 13 ετών και ο Χάρις 19. Όπως λένε, η παρενόχληση συνεχίστηκε για περισσότερο από ένα χρόνο.

Εκτός από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, η μήνυση υποστηρίζει ότι οι οργανισμοί για μαζορέτες δεν κατάφεραν να προστατέψουν τα αγόρια.

Πηγή:  www.theguardian.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr