Η Σοφία Δρέττα μίλησε αρκετά αιχμηρά και πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια και τη στάση που έχουν πάρει στο #metoo.

Η πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν πριν λίγους μήνες εξομολογήθηκε την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχθεί από προπονητή της.

Η Σοφία Δρέττα αναφέρθηκε στην Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια, οι οποίοι, αν και διακεκριμένοι αθλητές, δεν έχουν μιλήσει ποτέ ξεκάθαρα για το #metoo και για όλα αυτά που ακούγονται για τις καταγγελίες.

Η αθλήτρια τόνισε: «Αρχικά, θέλω να πω ότι είναι δύο μεγάλοι αθλητές που έχουν κρατήσει το άθλημα ζωντανό και είμαστε ευγνώμονες όλοι οι Έλληνες. Μας στενοχωρεί όμως, που αυτά τα δύο παιδιά δεν έχουν βγει να υποστηρίξουν τους συναθλητές τους που ήταν τόσα χρόνια μαζί στις ίδιες εγκαταστάσεις. Μας λυπεί το γεγονός, γιατί ήμασταν στα ίδια γυμναστήρια, ακόμα κι αν δεν ήμασταν στις ίδιες ομάδες, βιώσαμε με τα ίδια μας τα μάτια τις ίδιες σκηνές και είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι γίνονται τέτοιες δηλώσεις.

»Αισθάνομαι ότι είναι ένας τρόπος αθέμιτης προβολής που θέλει να τραβήξει την προσοχή. Αυτό το αναφέρω γιατί ακόμα και με την κ. Μιλλούση είχαμε τον ίδιο προπονητή κάποια στιγμή. Τον οποίο εγώ καταγγέλλω στο υπόμνημά μου. Περάσαμε από τα χέρια του. Δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να λένε ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν και… αν υπήρξαν αυτές οι περιπτώσεις, και ότι λυπούνται. Συγκαλύπτουν καταστάσεις και δεύτερον είναι αδιανόητο να λένε ότι οι αθλητές που βγαίνουν και μιλούν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές δεν ήταν επιτυχημένοι».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: in.gr