Για το ενδεχόμενο ο πρίγκιπας Άντριου να έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε κάποια από τις επισκέψεις του στις επαύλεις του άλλοτε φίλου του και καταδικασμένου για παιδοφιλία, Τζέφρι Έπσταϊν, μίλησε δικηγόρος θυμάτων.

Όπως υποστηρίζει ο David Boies «δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Δούκας του Γιορκ έχει καταγραφεί σε υλικό από κάμερα ασφαλείας σε κάποιο δωμάτιο ή ιδιωτική περιοχή οικίας του Έπσταϊν».

Μεταξύ των ανθρώπων που εκπροσωπεί ο Boies, είναι και η Βιρτζίνια Ρόμπερτς που υποστηρίζει πως την προσέγγισαν για να γίνει σκλάβα του σεξ του Αμερικανού χρηματιστή και έχει κατηγορήσει τον Άντριου πως έκανε σεξ μαζί του -κατόπιν εντολής Έπσταϊν- σε τρεις περιστάσεις, εκ των οποίων μια όταν ήταν μόλις 17 χρόνων – ανήλικη, σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο.

Ο πρίγκιπας έχει κατηγορηματικά αρνηθεί σεξουαλική επαφή ή άλλου είδους σχέση με την Ρόμπερτς, η οποία είναι πλέον 36 χρόνων και ζει στην Αυστραλία.

Υπήρχαν κάμερες στο σπίτι του

«Γνωρίζουμε πως υπήρχαν κάμερες στην οικεία της Νέας Υόρκης και σε άλλες κατοικίες του Έπσταϊν. Γνωρίζουμε πως υπάρχει πληθώρα καμερών και πολύ μεγάλος αριθμός κασετών» ανέφερε μιλώντας στην κυριακάτικη Mail ο Boies, προσθέτοντας: «ο πρίγκιπας Άντριου ενδεχομένως περιλαμβάνεται σ’αυτές. Σίγουρα έχει περιληφθεί μεταξύ των ανθρώπων που καταγράφηκαν στις κασέτες».

Ο 60χρονος Άντριου έχει παραδεχτεί πως είχε επισκεφτεί τον τότε φίλο του στα σπίτια σε Νέα Υόρκη, Νέο Μεξικό και στο Little Saint James, το ιδιωτικό νησί του στην Καραϊβική. Προσώρας, ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις πως υπάρχει ή υπήρξε οπτικό υλικό του Άντριου να εμπλέκεται σε κάποιου είδους παράπτωμα κατά τις επισκέψεις του στον Έπστάιν.

Το FBI δεν έχει σχολιάσει αν οι ερευνητές του έχουν εντοπίσει υλικό από κάμερες ασφαλείας όταν έκαναν έφοδο στις ιδιοκτησίες του Επστάιν.

Υπενθυμίζεται πως ο μεγιστάνας χρηματιστής βρέθηκε απαγχονισμένος, πριν από ένα χρόνο, στο κελί του σε φυλακή της Νέας Υόρκης, εν αναμονή της δίκης του για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων ανηλίκων και κύκλωμα μαστροπείας.

Πηγή: in.gr