Ο κλοιός στενεύει και οι αποκαλύψεις για τους ήρωες της δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος» είναι αλλεπάλληλες. Στη διάρκεια του 8ου επεισοδίου οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με αδιέξοδα. Απόψε στις 9 το βράδυ, μόνο στο MEGA.

Αλλεπάλληλες αποκαλύψεις και ένας κλοιός που συνεχώς στενεύει για τους ήρωες της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος», οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με αδιέξοδα.

Στο 8ο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί απόψε στις 9 στο MEGA, η έρευνα της Θάλειας θα την οδηγήσει και πάλι σε αδιέξοδο. Τι σχέση θα μπορούσε να έχει ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που συνέβη πριν από 25 χρόνια, με την υπόθεση της απαγωγής;

Η μοναδική σύνδεση που προκύπτει είναι, πως ο άντρας που έχασε τότε την ζωή του εργαζόταν στα λατομεία του πατέρα της.

Ο Μιχάλης νιώθει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει και την σύλληψή του να πλησιάζει. Παρόλα αυτά προσπαθεί να συμπεριφερθεί φυσιολογικά και να οργανώσει τη διαφυγή του.

Την ίδια στιγμή ο Βασίλης αποφασίζει να βοηθήσει τη Θάλεια και να της αποκαλύψει το παράνομο κύκλωμα. Η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με το τροχαίο ατύχημα θα τους οδηγήσει σε ένα όνομα, τον Ιάσωνα και ο Μιχάλης για πρώτη φορά θα συναντήσει τον «ενορχηστρωτή» της απαγωγής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr