Μέριλ Στριπ (AP)

Το μυθιστόρημα του Τζόναθαν Φράνζεν, «The Corrections», ετοιμάζεται να κάνει τη δεύτερη απόπειρα μεταφοράς του στην τηλεόραση, αυτή τη φορά με τη Μέριλ Στριπ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η CBS Studios έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός δράματος βασισμένου στο βραβευμένο με National Book Award έργο του 2001. Ο ίδιος ο Φράνζεν θα προσαρμόσει το κείμενό του και θα αναλάβει επίσης ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Το σενάριο επικεντρώνεται στις δυσκολίες ενός ζευγαριού από τη Μέση Δύση των ΗΠΑ και τα ενήλικα παιδιά τους, παρακολουθώντας τις ζωές τους από τα μέσα του 20ού αιώνα μέχρι μια τελευταία Χριστουγεννιάτικη συνεύρεση. Η Μέριλ Στριπ αναμένεται να υποδυθεί τη μητέρα, η οποία είναι αποφασισμένη να οργανώσει αυτή τη σημαντική οικογενειακή γιορτή, καθώς ο σύζυγός της βρίσκεται σε προχωρημένη φθίνουσα υγεία λόγω άνοιας.

Αυτή η νέα προσπάθεια έρχεται να προστεθεί στην αποτυχημένη απόπειρα του HBO το 2012, όταν είχε γυριστεί ένα πιλοτικό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους Κρις Κούπερ και Ντάιαν Γουίστ, αλλά η σειρά τελικά δεν προχώρησε. Προς το παρόν, δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κάποια πληροφόρηση σχετικά με την πλατφόρμα μετάδοσης του έργου.

Η Μέριλ Στριπ αυτή την περίοδο συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Hulu, «Only Murders in the Building», ενώ είχε επίσης συμμετοχές στη δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies» του HBO και στις ταινίες «Don’t Look Up» και «Little Women» (2019).

Πηγή: ethnos.gr