Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για την χρησιμότητα του VAR, όπως και για την κόντρα της Μπαρτσελόνα με την Ρεαλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ξεκάθαρος στις απόψεις του, ενώ ανέφερε ότι η τεχνολογία τα βλέπει όλα.

Αναλυτικά είπε: «Δεν πρόκειται να επαναλάβω πράγματα που έχω, ήδη,πει και τώρα δεν έχει νόημα. Το είπα όταν το σκέφτηκα και το σχολίασα. Το VAR εκθέτει τα πάντα. Πριν δεν είχαμε τη δυνατότητα να δούμε κάτι που φαίνεται.

Μπορεί να γίνει και λάθος. Το VAR είναι πιο δίκαιο με τα πάντα, με εκείνους που κερδίζουν και αν κερδίσουν περισσότερα πέναλτι είναι επειδή επιτίθενται περισσότερο σαν την Ρεαλ Μαδρίτης. Το VAR εκθέτει τα πάντα».

Όταν τον ρώτησαν για την κόντρα της Μπαρτσελόνα με την Ρεαλ Μαδρίτης, εκείνος απάντησε: «Νομίζω ότι το VAR εκθέτει αυτό που μπορούμε όλοι να δούμε. Ο διαιτητής το βλέπει, οι άνθρωποι το βλέπουν, το εξετάζουμε. Υπάρχει και ένα άτομο που αποφασίζει, ο οποίος είναι αυτός στο VAR. Άλλοι θα ωφεληθούν και άλλοι όχι. Τώρα όλα είναι ξεκάθαρα για εμάς. Είμαστε όλοι πιο εκτεθειμένοι»

Πηγή: in.gr