Πρεμιέρα έκανε επιτέλους το reboot του Sex and The City, με τίτλο «Αnd Just Like That», και οι φανατικοί οπαδοί της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς σε όλο τον πλανήτη κάθισαν μπροστά από την οθόνη, προκειμένου να παρακολουθήσουν λεπτό προς λεπτό τη συνέχεια.

Απογοήτευση και θυμός, όμως, κυρίευσαν το κοινό και, μάλιστα, από το πρώτο επεισόδιο.

Και αυτό, γιατί στο πρώτο επεισόδιο του «Αnd Just Like That» πεθαίνει ένας βασικός και λατρεμένος πρωταγωνιστής, ο Mr. Big, ο μεγάλος έρωτας της Κάρι Μπράντσο. Μάλιστα, κυκλοφορούσαν φήμες εδώ και λίγες ημέρες για την συγκεκριμένη απώλεια, αλλά τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί μέχρι την Τετάρτη.

Το κοινό περίμενε πώς και πώς να δει πώς κυλά η ζωή της Κάρι δίπλα στον Mr. Big, αφού κατάφεραν να παντρευτούν, ωστόσο, εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή. Λίγο πριν μετακομίσουν στα Χάμπτονς, την ώρα που η Κάρι απουσιάζει από το σπίτι τους, ο Mr. Big παθαίνει ανακοπή.

Ξεψυχάει στα χέρια της, όταν εκείνη επιστρέφει στο σπίτι. Μετά το θάνατό του, όλοι συμπαραστέκονται στην Κάρι, ακόμη και η Σαμάνθα, η οποία μένει πλέον στο Λονδίνο.

«Και κάπως έτσι ο Mr. Big, πέθανε», λέει η Κάρι στο τέλος του επεισοδίου, με πολλούς να παρατηρούν ότι στη σκηνή του θανάτου φοράει τις ίδιες γόβες που φορούσε και στον γάμο της.

Το μεγάλο ειδύλλιο μεταξύ της Κάρι Μπράντσο και του Mr. Big, το οποίο ξεκίνησε από την πρώτη σεζόν της σειράς, το 1998, έφτασε πλέον στο τέλος του και, μάλιστα, με τον πιο θλιβερό τρόπο.

Έξαλλο το κοινό

Ο θάνατος του Mr. Big προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κοινό, το οποίο δεν περίμενε την συγκέκριμενη εξέλιξη.

Πηγή: in.gr