Ο Παναθηναϊκός έχει προγραμματισμένο αγώνα για την Euroleague κόντρα στην Αναντολού Εφές, αύριο Πέμπτη (02/03) και όπως είθισται πραγματοποιήθηκε σήμερα η Media Day ενόψει του αγώνα με την τουρκική ομάδα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Χρήστος Σερέλης, στις δηλώσεις του, μίλησε μόνο για το δυστύχημα στα Τέμπη και ανέφερε πως άπαντες στην ομάδα είναι συντετριμμένοι από την τραγωδία, ενώ αναφορικά με το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα τόνισε πως οι «πράσινοι» από την πλευρά τους θα κάνουν ό,τι τους ζητηθεί.

Όσα δήλωσε ο Σερέλης:

Για το δυστύχημα στα Τέμπη:

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Προφανώς, όλη η χώρα είναι. Πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Οι γείτονές μας πριν λίγο καιρό είχαν ένα πολύ μεγάλο σεισμό. Έχουν θρηνήσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

Βλέπουμε και εμείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Βλέπουμε πόσο ξαφνικά μπορεί να έρθει μια απώλεια. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων. Θα θέλαμε να τους εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας, κουράγιο και δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους. Πραγματικά και στην ομάδα από το πρωί είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης αυτό το τραγικό δυστύχημα».

Για το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα με την Εφές:

«Νομίζω ότι, κακά τα ψέματα, ένα τόσο τραγικό γεγονός, το αν θα παίξεις ένα παιχνίδι μπάσκετ, δεν είναι κάτι που μπορεί να μπει στην κουβέντα. Αν μας πουν να παίξουμε, θα παίξουμε εννοείται. Αν αναβληθεί, θα προετοιμαστούμε για όποτε γίνει».

Πηγή: in.gr