Ο Παναθηναϊκός υπέστη ακόμη μία ήττα από το Περιστέρι και θα διεκδικήσει τη θέση του στους τελικούς της Basket League στο πέμπτο ματς.

Ο Χρήστος Σερέλης δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ ανέφερε πως η όλη σειρά θυμίζει τη σεζόν που περνούν οι Πράσινοι.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Σερέλης: 

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την νίκη. Νομίζω ότι επιθετικά τα 18 λάθη είναι ένα τεράστιο νούμερο, όπως και η αστοχία μας στα τρίποντα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση στο πρώτο μέρος και δώσαμε το δικαίωμα στο Περιστέρι να πάρει διαφορά και να την κρατήσει. Τα υπόλοιπα είναι για εμάς, Για το επόμενο ματς. Χωρίς αύριο και πρέπει να κερδίσουμε για να περάσουμε στους τελικούς».

Για τα λάθη στο τέλος: «Δεν ήταν καθοριστικό. Όλο το ματς είναι σημαντικό. Κάναμε λάθη σε όλο το ματς. Λάθη που μπορούμε να τα αποφύγουμε. Δεν είχαμε καλές επιλογές, δεν είχαμε περιστροφές και κολλήσαμε στην επίθεση. Είναι λογικό να γίνονται λάθη, αλλά εκτός από την προσπάθεια του Περιστερίου όλα εξαρτώνται από εμάς. Από το πως διαχειριζόμαστε τις επιθέσεις. Από την υπομονή μας και την τελική απόφαση».

Για το επόμενο ματς: «Η σειρά είναι όπως είναι ο Παναθηναϊκός όλη τη σεζόν. Ψυχολογικά όταν χάνουμε το μομέντουμ αργούμε να ξαναβρούμε τον ρυθμό και τα πατήματά μας. Και χάνουμε τον έλεγχο στην άμυνα. Και πριν έρθω εγώ και όσο είμαι εγώ, Αυτά είναι για το τέλος της σεζόν. Τώρα το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το επόμενο ματς».

Για τα ριμπάουντ που πήρε η ομάδα του: «Δε με ανησυχεί που χάνουμε αν και παίρνουμε τα ριμπάουντ. Είχαμε τη διάθεση. Αυτό φαίνεται από τα ριμπάουντ. Είναι όμως και το Περιστέρι που προσπαθεί σε κάθε ματς. Στην επίθεση είχαμε πολλές κακές επιλογές. Κάναμε λάθος πάσες, παραπάνω ντρίμπλες και όταν βρίσκαμε ελεύθερα σουτ είχαμε νευρικότητα και ήμασταν άστοχοι.».

Πηγή: in.gr