Η σταρ του Χόλιγουντ Σαρλίζ Θερόν δεν θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία Mad Max που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της κεντρικής ηρωίδας Φουριόζα, κάτι για το οποίο η ηθοποιός είπε ότι τη «θλίβει».

Σχολιάζοντας στο «The Hollywood Reporter» την απόφαση του σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ να χρησιμοποιήσει στο prequel της ταινίας άλλη ηθοποιό για τον κεντρικό χαρακτήρα, ακούγεται μεταξύ άλλων και το όνομα της Άνια Τέιλορ-Τζόι (Anya Taylor-Joy) η Σαρλίζ Θερόν είπε:

«Είναι δύσκολο να το χωνέψω. Ακούστε, σέβομαι απόλυτα τον Τζορτζ, αν όχι ακόμα περισσότερο μετά τη συνεργασία μας στους «Δρόμους της οργής».

Είναι ένας δάσκαλος και του εύχομαι τα καλύτερα. Σίγουρα είναι λίγο θλιβερό. Μου αρέσει πολύ αυτός ο χαρακτήρας [Φουριόζα], και είμαι τόσο ευγνώμων που συμμετείχα στη δημιουργία του».

Τον περασμένο Μάιο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ έγινε γνωστό πως ο Τζορτζ Μίλερ, σκοπεύει να γυρίσει ένα prequel του Mad Max που θα εστιάσει στον χαρακτήρα της Φουριόζα, τον οποίο ενσάρκωσε η Σαρλίζ Θερόν.

Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος αποκάλυψε στους New York Times πως μια νεότερη ηθοποιός θα ερμηνεύσει τελικά τον ρόλο στη νέα ταινία, καθώς θεωρεί ότι τα υπάρχοντα ειδικά εφέ δεν επαρκούν.

Στη συνέντευξη εκείνη, ο Μίλερ είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά ότι η Σαρλίζ Θερόν δεν θα είναι και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς η ταινία θα είναι prequel, μία ιστορία για το πώς ξεκίνησαν όλα και θα παρακολουθεί τη Furiosa από νεαρή ηλικία, οπότε και αναζητά μία ηθοποιό 20-25 χρονών για να την ερμηνεύσει.

Και τελικά τη βρήκε στο πρόσωπο της Τζόντι Κόμερ, πρωταγωνίστριας του «Killing Eve».

«Προφανώς θα ήθελα πολύ να δω τη συνέχεια της ιστορίας και αν ο Μίλερ νιώθει ότι πρέπει να το κάνει μ’ αυτόν τον τρόπο, τότε εμπιστεύομαι την κρίση του», είπε η Σαρλίζ Θερόν.

Ο Μίλερ είχε δηλώσει στους Times ότι αρχικά σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία, ώστε να μπορέσει να αποδώσει το ρόλο στα χρόνια της νεότητας η Σαρλίζ Θερόν, αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάτι τέτοιο θα άφηνε κενά.

Πηγή: in.gr