Ο Τζακ Γκρίλις όπως όλα δείχνουν… χάρηκε με την ψυχή του την κατάκτηση του Treble από την Μάντσεστερ Σίτι, που ολοκληρώθηκε με την νίκη με 1-0 επί της Ίντερ στον τελικό του Champions League.

O Άγγλος από το Σάββατο το βράδυ κυκλοφορεί με την εμφάνιση του τελικού συνεχώς φορεμένη, ενώ όταν αποφάσισε να την βγάλει στη φιέστα, προτίμησε ένα κίτρινο γιλέκο τροχονόμου για να κεντρίσει τα βλέμματα, λέγοντας μάλιστα πως από ότι θυμάται δεν έχει κοιμηθεί καν.

Βέβαια δεν μπορείς και να τον κατηγορήσεις. Ο άνθρωπος έχει χάσει κάθε αίσθηση του τόπου και του χρόνου, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον από την υπερβολική ποσότητα ποτού (όλων των ειδών), που έχει καταναλώσει στα επινίκια.

Μπορεί για τους άλλους οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί να κράτησαν ένα βράδυ και να ολοκληρώθηκαν στη φιέστα… αλλά ο Γκρίλις φαίνεται πως έχει υιοθετήσει την ελληνική νοοτροπία, σύμφωνα με την οποία η γιορτή κρατά 40 μέρες.

Με τον Γκρίλις να είναι ο MVP στους πανηγυρισμούς, έπεισε και όλους τους άλλους (σχεδόν) να τον ακολουθήσουν στην Ίμπιζα, εκεί που έφτασε στην κορύφωση το πάρτι της Σίτι. Εξαίρεση οι ταπεινοί, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν και Ορτέγκα που πήγαν πίσω στο Μάντσεστερ για το καθορισμένο γεύμα της ομάδας.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε τον πήραν σηκωτό…

Πηγή: in.gr