Ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης έγινε ο Πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης του Βασιλιά Καρόλου το πρωί του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, κάποιοι «αετομάτηδες» παρατήρησαν τον Πρίγκιπα Χάρι να μην ψέλνει τον εθνικό ύμνο της Βρετανίας «God Save The King», την ώρα που ο εστεμμένος πατέρας του πέρασε από μπροστά του.

Στα τηλεοπτικά πλάνα, διακρίνεται ο Πρίγκιπας Χάρι στην τρίτη σειρά των καθισμάτων, δύο σειρές πίσω από τον αδερφό του, τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Την ώρα που ο Βασιλιάς Κάρολος περνάει με το στέμμα στο κεφάλι και όλο το Αββαείο του Γουέστμινστερ έψελνε τον εθνικό ύμνο, ο Δούκας του Σάσεξ φαίνεται να κλείνει το στόμα του.

Δείτε το βίντεο

Όσοι παρακολουθούσαν την τελετή στέψης από το σπίτι κατέκλυσαν τα social media για να σχολιάσουν τη στάση του Πρίγκιπα Χάρι, την οποία ανέλυσε ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος, και αν πράγματι σταμάτησε να ψέλνει τον εθνικό ύμνο την ώρα που ο Βασιλιάς Κάρολος πέρναγε από μπροστά του.

«Ο Πρίγκιπας Χάρι δεν ψέλνει τον εθνικό ύμνο κατά την αποχώρηση του Βασιλιά Καρόλου» σχολίασε ένας χρήστης και ένας άλλος είπε «αφού ούτε ορκίστηκε πίστη στον Βασιλιά ούτε έψαλε τον εθνικό ύμνο, για ποιο λόγο είναι εκεί;».

Έφυγε… σαν κυνηγημένος

Ο Πρίγκιπας Χάρι έφυγε άρον άρον από το Λονδίνο για να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στην Καλιφόρνια, εκεί όπου βρίσκεται η Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του μικρού Άρτσι, τα οποία είναι ανήμερα της τελετής στέψης του Βασιλιά Καρόλου.

Παρά την αμηχανία και το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα φάνηκε να είναι πιο δύσκολη από όσο ίσως θα περίμενε, ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν ευδιάθετος και «βιαστικός», σχολιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ, κατά την αποχώρησή του από το Λονδίνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ, ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν προσκεκλημένος και στη δεξίωση μετά την τελετή στέψης, ωστόσο φαίνεται ότι το μόνο που νοιάζει τον Πρίγκιπα Χάρι είναι να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και… να «βγει» από την υποχρέωση να είναι παρών στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου.

Πηγή: in.gr