Μετά την ήττα από την Τζέσικα Πεγκούλα και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένη.

Ωστόσο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας εν όψει της συνέχειας.

«Ήταν απογοητευτική η εμφάνιση σήμερα. Οι συνθήκες ήταν γρήγορες, η Τζες έπαιζε πολύ γρήγορα. Δεν είχα απαντήσεις. Προσπάθησα για το καλύτερο, αλλά το παιχνίδι μου δεν ήτα ούτε κοντά στο 60%-70%. Δεν έπαιξα καλά και δεν είχα τύχη. Ήταν απογοητευτικό και ακόμα είναι. Ηξερα ότι η Τζες είναι πολύ καλή παίκτρια. Πριν το ματς εννοείται ότι δεν ήμουν σίγουρη ότι θα νικήσω.

Ξέρω ότι δεν θα κερδίζω κάθε τουρνουά που παίζω από εδώ και πέρα, μόνο και μόνο επειδή είμαι στο Top 10. Προσπαθώ να μην απογοητεύομαι πολύ. Οι πρώτες 24 ώρες θα είναι δύσκολες και μετά θα συγκεντρωθώ στο επόμενο τουρνουά που είναι η Αγία Πετρούπολη. Πιστεύω ότι θα έχω τις ευκαιρίες μου τη φετινή σεζόν. Θα συνεχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Για το πως θα διαχειριστεί τον αποκλεισμό είπε: «Μου παίρνει 24 ώρες για να το ξεπεράσω. Θέλω τον χρόνο μου, να μιλήσω με την ομάδα μου, είμαι άνθρωπος που θέλει να εκφράζει τα συναισθήματά του. Πρέπει να το κάνω για να νιώσω καλύτερα. Είμαι απογοητευμένη τώρα, αλλά θα έρθουν τα καλύτερα. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα πέρυσι και ξέρω ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα».

Πηγή: in.gr