«Βόμβα» στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου έβαλε χθες το βράδυ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος κατήγγειλε ότι έγινε προσπάθεια δωροδοκίας παικτών του Αρη, πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά έφεραν την άμεση αντίδραση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος διέταξε διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα δύο παίκτες του Αρη, οι Μάριος Σιαμπάνης και Γιώργος Δεληζήσης, βρέθηκαν στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και παρουσία δικηγόρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κατέθεσαν όσα γνωρίζουν για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Κυριακής, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ, ο Κώστας Καραπαπάς με επίσημη δήλωση του και με την σημείωση ότι περιμένει πλέον να κληθεί από την Δικαιοσύνη αποκάλυψε απόπειρα δωροδοκίας από ανθρώπους του ΠΑΟΚ προς τον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη.

Ο πορτιέρο του Αρη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι, το βράδυ της Δευτέρας κατέθεσε στο τμήμα αθλητικής βίας, όπως και ο συμπαίκτης του, Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι ισχύουν πολλά από αυτά που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες.

«Νομίζω ότι ισχύουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Εμείς δίνουμε απαντήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr