Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως είχε κάνει παλιότερα απόπειρα αυτοκτονίας. Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ήταν 23 ετών και σύμφωνα με όσα αναφέρουν άνθρωποι του τότε περιβάλλοντός της η αφορμή ήταν ο χωρισμός της από τον σύντροφό της.

Σε αποκλειστικές φωτογραφίες που διασφάλισε το Star, εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου το βράδυ πριν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η φίλη της την βρήκε αναίσθητη

Η Ρούλα βρισκόταν σε φιλικό σπίτι και γιόρταζε τα γενέθλια μίας φίλης της. Ήταν μόλις 23 ετών και όλα έδειχναν καλά. Έφυγε από το πάρτι, όμως την επόμενη μέρα την βρήκαν αναίσθητη, καθώς είχε καταναλώσει πολλά χάπια. Είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της, καθώς είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της.

«Eίχε στεναχωρηθεί και εννοείται με είχε ενοχλήσει. Της είχα πει «μην κάνεις βλακείες», προσπάθησα να την παρηγορήσω, της έλεγα ότι δεν τελείωσε και ο κόσμος και υπάρχουν πολλοί άντρες. Είχα πειστεί ότι δε θα έκανε κάτι, πάραυτα το έκανε» λέει η φίλη της Ρούλας που την βρήκε αναίσθητη.

«Ο Μάνος ήταν ο Θεός της»

Συμμαθήτρια της Ρούλας περιγράφει αποκλειστικά στο Star τον χαρακτήρα της σε νεαρή ηλικία. Την παρουσιάζει σαν μια γυναίκα κτητική που ήθελε να τραβάει τα βλέμματα. Τα μετέπειτα χρόνια η σχέση της με το Μάνο Δασκαλάκη ήταν θυελλώδης.

«Ήταν αρκετά εγωκεντρική προσπαθούσε να είναι λίγο πιο μπροστά από τις άλλες κοπέλες … Για αυτήν ήταν ο Θεός της, αυτόν τον Θεό πίστευε και κανέναν άλλον. Ήταν κάτι παθολογικό. Δεν τον άφηνε ποτέ να είναι μόνος, πάντα ήταν μαζί. Στα γήπεδα, στις καφετέριες, νυχτερινή διασκέδαση. Ήταν ο φρουρός του. Αν τον κοίταγε μια άλλη γυναίκα θα αγριοκοίταγε και θα έπιανε το Μάνο, θα χόρευε μαζί του θα έδειχνε ότι αυτός είναι δικός της».

Φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση επεισοδιακή, ενώ αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τσακωθεί πολλές φορές με γυναίκες που υποπτευόταν, στο γήπεδο, σε καφετερίες ακόμα και σε σούπερ μάρκετ. Την είχαν μάλιστα ικανή ακόμα και για χειροδικία.

Ο Μάνος Δασκαλάκης όπως ο ίδιος έχει δηλώσει έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι είτε δουλεύοντας σαν διανομέας είτε για πρόβες αφού έκανε και μεροκάματα ως τραγουδιστής.

Πηγή: in.gr